Mazbatasını aldı, muhtarlık binasında şoku yaşadı

Mazbatasını aldı, muhtarlık binasında şoku yaşadı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde mazbatasını aldıktan sonra muhtarlık binasına giden muhtar Yıldız Cabir gördükleri karşısında şoke oldu. Duvarın yıkıldığını, camın kırıldığını ve içeride hasar oluştuğunu fark eden Cabir, durumu polis ekiplerine bildirdi. Ekipler şüpheli veya şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

31 Mart yerel seçimlerinde Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Ertuğrulgazi Mahallesi'nin muhtarı seçilen Yıldız Cabir, mazbatasını aldıktan sonra muhtarlık binasına gitti. Binaya giren Cabir gördükleri karşısında şoke oldu.

9009568.jpg

Duvarın yıkılmış, camın kırılmış ve içeride hasar oluştuğunu fark eden Cabir, durumu polis ekiplerine bildirdi.

9009569.jpg

Olay yerine intikal eden ekipler incelemelerde bulundu.

9009570.jpg

Polis, şüpheli veya şüphelileri yakalamak için çalışma başlatırken olayın hırsızlık olup olmadığı ise araştırılıyor.

'BÖYLE TESLİM EDİLMESİNİ BEKLEMİYORDUM'

9009571.jpg

Muhtarlıkta hoş olmayan görüntülerle karşılaştığını dile getiren Cabir, "Ertuğrulgazi Mahalle Muhtarıyım artık. Mazbatamı elime aldım, çok teşekkür ederim mahalleme. Hiç hoş olmayan durumlarla karşılaştım. Cam kırılmış, duvar delinmiş, içeriye girilmiş. Böyle teslim edilmesini beklemiyordum. Ne olduğunu şu an bilemiyorum, teslimi şu an aldım. Şurada cam kırılmış. Tuvalet berbat bir şekilde. Taşlar içeride dolu. Hırsızlık olup olmadığıyla ilgili hiçbir bilgim yok. Mazbatamı alıp yeni adım attım, vaziyet böyle." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN