Menteşe Belediyesi etkinlikleri göz dolduruyor

Menteşe Belediyesi etkinlikleri göz dolduruyor

Menteşe Belediyesi tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde 'Gönüllerdeki Türküler' konseri düzenlendi. İzleyicilerin büyük beğenisini toplayan konsere, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş eşi ile birlikte katıldı.

Menteşe Belediyesi Türk Halk Müziği korosu; Şef Hamdi Demirtaş yönetimindeki 50 kişilik dev kadrosu ile Muğla yöresi türkülerinin de yer aldığı toplamda 28 türküyü seslendirdi.

'Gönüllerdeki Türküler' konseri ile müzikseverlerin karşısına çıkan Menteşe Belediyesi Türk Halk Müziği korosu, salonu dolduran dinleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Müzikseverler ise gecenin geç vaktine kadar türkülere eşlik etti.

3z5a4596.jpg

Konserin sonunda şef Hamdi Demirtaş ve koroyu tebrik eden Başkan Gümüş, sahneye çıkarak şunları söyledi:

“Harika bir konser oldu. Tabi bu güzel konser 8 aylık sıkı bir çalışmanın ürünü. Bugün bu güzel geceyi bizlere yaşattıkları için belediyemizin Türk Halk Müziği korosuna ve değerli şeflerine teşekkür ediyorum. İlk kez sahneye çıkan koromuz ülkemizin farklı bölgelerinden seslendirdikleri türküler ile bizleri büyüledi. Enerjileri, performansları ve müziğin evrensel diliyle bizlere unutulmaz bir gece yaşattılar. Koromuzun değerli üyelerini ve şefleri Hamdi Bey’e tebrik ediyorum. Bu güzel gecede salonu doldurarak bizleri yalnız bırakmayan sevgili vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Menteşe Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya destek olmaya, sizleri de kültür ve sanatla buluşturmaya devam edeceğiz. “

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN