Mersin Büyükşehir, muhtarlık binalarını çağdaş mimariyle yeniliyor

Mersin Büyükşehir, muhtarlık binalarını çağdaş mimariyle yeniliyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan mahallelerdeki muhtarlık binalarını modern mimari ile yeniden tasarlıyor. Başkan Seçer, ilk örneği Yenişehir ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi’ne yapılan muhtarlık binasını inceleyip, mahalle muhtarının taleplerini dinledi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından muhtarlık binaları çağdaş mimariyle yenileniyor. Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan mahallelerdeki muhtarlık binalarını modern mimari ile yeniden tasarlıyor. Yenilenen modern muhtarlık binalarında, muhtar ofisi, mutfak nişi ve tuvalet yer alacak.

BAŞKAN SEÇER, YENİLENEN İLK MUHTARLIĞI İNCELEDİ

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk örneği Yenişehir ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi’ne yapılan muhtarlık binasını inceleyip, mahalle muhtarının taleplerini dinledi.

Aydınlıkevler Mahalle Muhtarı Seyfi Delioğlan ile bir araya gelen ve binayı inceleyen Başkan Seçer, ardından da vatandaşlarla selamlaştı. Büyükşehir ekipleri tarafından mahalledeki çocuklara da oyuncak hediye edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN