Mersin'de akılalmaz olay: Kadın kılığına girip terör estirdi

Mersin'de bir erkek kadın kılığına girerek bir kişinin parasını gasbetmeye çalıştı. Durumdan şüphelenen bekçilerin olaya müdahale etmek istemesi üzerine erkek şüpheli silah doğrulttu. Bekçiler de silahlarını çekip şüpheliyi ayağından vurarak yakaladı.

Mersin'de meydana gelen akıllara durgunluk veren olayda, Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü Siteler Polis Merkezi sorumluluk bölgesinde görevli çarşı ve mahalle bekçileri, Dümer kavşağı civarında yaya olarak devriye gezerken, şüphe üzerine bir kişiyi durdurup rutin kontrol yapmak istedi.

Bu sırada kadın kıyafeti giyen erkek şüpheli, çantasından silah çıkartıp bekçilere doğrulttu. Bekçiler de silahlarını çekip şüpheliyi ayağından vurarak yakaladı.

İsminin A.M.A. olduğu belirlenen şüpheli, sağlık ekibi tarafından götürüldüğü hastanede yapılan tedavisinin ardından gözaltına alındı.

A.M.A.'nın, sorgusunda, A.C.'nin parasını gasbetmek için kadın gibi giyindiğini söylediği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN