Mersin'de dehşet anları! Polis, kavga ettiği komşusuna kurşun yağdırdı

Mersin'de bir sitede polis memuru B.A., hakaret nedeniyle çıkan kavgada komşusu R.K.'ye peş peşe ateş ederek 4 yerinden vurdu. Ağır yaralanan adamın hastanedeki tedavisi sürerken polis memuru gözaltına alındı. Dehşet anları saniye saniye kameraya yansıdı.

Dehşet verici olay Mersin'in Toroslar ilçesi Korukent Mahallesindeki bir sitede meydana geldi. İddiaya göre; 45 yaşındaki R.K. evine gitmek üzere binaya girdikten sonra arkasından gelen polis memuru komşusu B.A.'nın hakaret ettiğini duydu. Bunun üzerine başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

8724538.jpg

4 YERİNDEN AĞIR YARALANDI

Kavgada polis memuru, komşusuna art arda ateş etti. Kurşunların isabet ettiği R.K., her iki ayağı, karnı ve sırtından yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri intikal etti.

Ağır yaralanan adam ambulansla Mersin Şehir Hastanesine kaldırılırken B.A. ise yakalanarak gözaltına alındı.

8724536.jpg

O ANLAR KAMERADA

Yaşanan olay saniye saniye sitenin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde şüphelinin önce el hareketleri yaparak bir şeyler söylediği ve ardından ikilinin kavga ettiği anlar yer aldı. Kavga esnasında gelen bir kişi tarafları ayırmaya çalışırken B.A.'nın silahını çekerek peş peşe ateş ettiği ve dışarıda tekrar silahını doldurduğu görüntüler de kameraya yansıdı.

8724535.jpg

'POLİS OLARAK BİZİ KORUYACAĞINA ÖLDÜRÜYORSUN'

Vurulan R.K.'nin eşi Nasibe K olayı, "Eşimin arkasından gelerek küfürlü bir şekilde konuşuyor. O sırada eşim dönüyor 'Bana mı söylüyorsun' diyor. Ben de silah sesleri duydum. Aşağı indim eşimi vurmuş. Karşıda gördüm, 'Sen ne yapıyorsun, polis olarak bizi koruyacağına öldürüyorsun' dedim. Bana 'Çekil, çekilmesen seni de vuracağım' dedi." sözleriyle anlattı.

8724537.jpg

'BİRİLERİNİ GÖRÜP KAÇIYOR'

Vurulan şahsın yeğeni Bilal Yiğit ise, "Dayım içeri girerken arkasından gelen şahıs küfür ediyor. Dayım 'Sen bana mı ediyorsun?' diyor. O da 'Hepinize ediyorum’ diyor. Ondan sonra bir arbede yaşanıyor. O sırada kendisi silahını çıkarıp ateş ediyor dayıma. Dayım yere düştükten sonra tekrar dayıma silahını doğrultup ateş etmeye yeltenirken birilerini görüp kaçıyor." dedi.

Öte yandan aynı bölgede oturan Ozan Çiçek’te daha önce polis memurunun kendisine silah çektiğini ve geçmiş zamanda da eşine şiddet uyguladığına şahit olduklarını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN