Meteoroloji şimdi de Bursa için uyardı!

Meteoroloji şimdi de Bursa için uyardı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bursa’nın altı ilçesi için sarı uyarı yaptı. İnegöl, Mustafakemalpaşa, Büyükorhan, Orhaneli, Keles ve Harmancık ilçeleri için sekiz saatlik sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bursa'nın altı ilçesi için sarı uyarıda bulundu. İnegöl, Mustafakemalpaşa, Büyükorhan, Orhaneli, Keles ve Harmancık ilçelerinde bugün saat 13.00'tan itibaren sekiz saat boyunca sağanak yağış ve kısa süreli fırtına bekleniyor.

1-004.jpg

Meteoloji açıklamasında yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışın ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına gibi olumsuzluklara neden olabileceği belirtilerek halkın dikkatli ve tedbirli olması gerektiği vurgulandı.

Ulaşımda aksamaların yaşanabileceği uyarısında da bulunulan açıklamada, vatandaşların olası olumsuz etkilerden korunmak için gerekli önlemleri almaları istendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN