Mide bulantısı, baş dönmesi ve halsizlik... Fabrikadan sızan gaz koca mahalleyi hastanelik etti

Mide bulantısı, baş dönmesi ve halsizlik... Fabrikadan sızan gaz koca mahalleyi hastanelik etti

Adana'da bulunan bir mısır fabrikası çevresinde yaşayan 34 kişi LPG tankından sızan gaz yüzünden hastanelik oldu. Sızan gaz vatandaşlarda mide bulantısı, baş dönmesi ve halsizlik gibi belirtiler olmasına neden oldu.

Adana'nın Ceyhan ilçesinde bulunan bir mısır kurutma fabrikasında bulunan LPG tankında nedeni bilinmeyen bir şekilde gaz sızıntısı oluştu.

GAZ SIZINTISININ NEDENİ BİLİNMİYOR

Kösreli, Mustafabeyli, Cebre, Elma Gölü, Ekinyazı ve Mercin mahallelerinde yaşayan bazı vatandaşlarda, mide bulantısı, baş dönmesi ve halsizlik şikayetleri başladı. Haber verilmesi üzerine mahallelere 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

34 KİŞİ TEDAVİ ALTINDA

Rahatsızlananlardan bazıları kendi imkanlarıyla Ceyhan Devlet Hastanesi'ne gitti. İlk belirlemelere göre 34 kişi hastanede tedavi altına alındı. Ceyhan Kaymakamı Muhammed Gürbüz, korkacak bir şey olmadığını ve konunun kontrol altına alındığını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN