Milletvekili Yaşar Tüzün’den Başkan Bakkalcıoğlu’na tebrik ziyareti

Milletvekili Yaşar Tüzün’den Başkan Bakkalcıoğlu’na tebrik ziyareti

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve İl Başkanı Ali Özdemir ile bir araya geldi.

Milletvekili Tüzün ve İl Başkanı Özdemir Başkan Bakkalcıoğlu’nu makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Sıcak ve samimi bir sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette Milletvekili Tüzün ve İl Başkanı Özdemir Başkan Bakkalcıoğlu’na yoğun ve yorucu bir seçim sürecinin ardından Bozüyük’te güzel bir başarı elde ettiklerini belirterek tebrik ettiler ve görevinde başarılar dilediler.

Seçim sonuçları üzerine bilgi alışverişinde de bulunulan ziyarette Milletvekili Tüzün ve İl Başkanı Özdemir, Bozüyük’ün hizmetlerle dolu güzel bir 5 yıl geçirdiğini ve şimdi Bozüyüklülerin bir 5 yıl daha bu kutsal görevi Başkan Bakkalcıoğlu’na vererek onun önünü açtığını belirterek Bozüyük’ü çok daha güzel projelerin ve çalışmaların beklediğini söylediler. Başkan Bakkalcıoğlu’da Milletvekili Tüzün’e ve İl Başkanı Özdemir’e nazik ziyaretleri ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN