Minik öğrenciler annelerinin Anneler Günü’nü kutladı

Minik öğrenciler annelerinin Anneler Günü’nü kutladı

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük Belediyesi Gündüz Çocuk Oyun ve Bakımevi’nin minik öğrencilerinin Anneler Günü kutlamasına katılarak hem minik öğrencilerin hem de tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Bozüyük Belediyesi Gündüz Çocuk Oyun ve Bakımevi’nin minik öğrencileri dünyaya getirdiği evlatlarını özveriyle büyüten, iyiye, doğruya, güzele yönlendiren, onları yaşamları boyunca karşılıksız seven annelerinin Anneler Günü’nü kutladı.

Kutlama programına eşi Merih Bakkalcıoğlu ile birlikte katılan Başkan Bakkalcıoğlu miniklerin bu anlamlı etkinliğine katılarak coşkulu kutlamalarına ortak oldu. Minikler annelerini öperek, sarılarak ve öğretmenleri ile birlikte hazırladıkları çiçekleri annelerine vererek kutlarken ayrıca Başkan Bakkalcıoğlu’nun hediye ettiği özel tasarımlı kupaları da annelerine büyük bir heyecanla verdiler.

Annelerin zaman zaman duygusal anlar yaşadığı etkinlikte Başkan Bakkalcıoğlu minik öğrencilerin annelerinin ve tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak “Yaşamın her alanında söz sahibi olan kadınlar, annelik gibi kutsal bir sorumluluğu da üstleniyor. Karşılıksız sevginin sembolü olan annelerimize çok şey borçluyuz. Toplumsal dayanışmamızın kaynağı, sevgi ile geleceğimize ışık tutan tüm annelerin, Anneler Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN