Motosiklet devrildi: 2 lise öğrencisi hayatını kaybetti

Motosiklet devrildi: 2 lise öğrencisi hayatını kaybetti

Samsun'da motosiklet kullanan 17 yaşındaki 2 lise öğrencisi, motosikletin devrilmesi sonucu hayatını kaybetti. Olay yerine gelen bazı vatandaşlar ise 'çarpışma sesi duyduk' demesi üzerine polis ekipleri kaza ile ilgili araştırma başlattı.

Samsun'un Bafra ilçesinde devrilen motosikletteki 2 lise öğrencisi yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre, Fatih Mahallesi Kızılırmak Sedde Yolu mevkisinde 55 AIH 803 plakalı motosikletin devrildiğini ve yerde 2 kişinin yattığını gören bir kamyon sürücüsü, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

samsun.jpg

CENAZELER HASTANE MORGUNA KALDIRILDI

Bölgeye giden sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Çağlar Şen (17) ve Sefa Yıldırım'ın (17) kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Şen ve Yıldırım'ın cesetleri, incelemenin ardından Bafra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan bölgeye yakın yerde bulunanların çarpışma sesi duyduklarını söylemesi üzerine motosiklete bir aracın çarpıp kaçmış olma ihtimaline yönelik araştırma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN