Motosiklet devrildi, sürücü hayatını kaybetti

Motosiklet devrildi, sürücü hayatını kaybetti

İstanbul'un Tuzla ilçesinde belirlenemeyen bir nedenle motosiklet devrildi, devrilen motosikletin sürücüsü Mustafa D. savrularak kaldırıma çarptı. Sürücü olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen Mustafa D'nin yakınları ve arkadaşları uzun süre gözyaşı döktü.

İstanbul'da devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, Postane Mahallesi Rauf Orbay Caddesi'nde seyir halindeki Mustafa D'nin kullandığı 34 EDD 268 plakalı motosiklet, henüz belirlenemeyen nedenle devrildi. Sürücü, devrilmenin etkisiyle savrularak kaldırıma çarptı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, yeni bir kaza yaşanmaması için önlem aldı. Sağlık ekiplerinin incelemesinde Mustafa D'nin hayatını kaybettiği belirledi. Olay yerine gelen Mustafa D'nin yakınları ve arkadaşları gözyaşı döktü. Cenaze, incelemenin ardından morga kaldırıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN