Mucizenin adı Yenimahalle

Mucizenin adı Yenimahalle

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde başarılı bir sezon geçiren Yenimahalle Belediyesi SK, yerli ve gençlerden oluşan oyuncu kadrosuyla Süper Lig Şampiyonluk Etabını ikinci sırada tamamladı.

Hentbol Kadınlar Süper Ligi Şampiyonluk etabında Konyaaltı Belediyesini 45-41 ve 43-37 skorlarla eleyerek finale adını yazdıran Yenimahalle’nin melekleri, sezon başında oluşturduğu yerli ve genç kadroyla Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Armada Praxıs Yalıkavak Spor Kulübü ile final mücadelesine çıktı. Heyecan dolu maçların yaşandığı şampiyonluk etabına 35-31 galibiyetle başlayan Yenimahalle, kalan Armada Praxıs Yalıkavak karşılaşmalarından mağlup ayrılarak etap sonunda ikincilik koltuğuna oturdu.

Hedef EHF Avrupa Lig’inde başarıya ulaşmak

Genç kadrosuyla Süper Lig’de adından söz ettiren bir başarının altına imza atan altın kanatlı meleklerde sezon boyunca Gülcan Tügel (141), Sevgi Kalyoncuoğlu (114), Betül Karaarslan (108), Hatice Özdemir (82), Sena Nur Çelik (75) ve Elif Yaren Uzun (62) golle en skorer oyuncular oldu. Yenimahalle Belediyesi, Süper Lig’de yakaladığı ikincilik sonucunda önümüzdeki sezon EHF Avrupa liginde başarıya ulaşmak için ter dökecek.

Genç kadroya inanarak yola çıktık

per Lig başında kurulan genç kadroya inanarak yola çıktıklarının altını çizen Yenimahalle Belediyesi SK antrenörü Serdar Eler, “Sezon başında kadroda gençleşmeye giderek ve var olan genç sporcularımızı kadroda tutarak yola çıktık. Oyuncularımızın yaş ortalaması 21.6. Sporcularımız Yenimahalle’nin başarısı için sezon boyunca büyük emek gösterdi. Disiplinli çalışma sonucunda Süper Lig’de ikinciliği kazanan oyuncularımızı yürekten kutluyorum. Gelecek yıl Lig şampiyonluğu ve EHF Avrupa Liginde başarıya ulaşmak için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN