Muğla ve Antalya dikkat! Meteoroloji uyardı: Öğle saatlerinde başlayıp gece saatlerine kadar devam edecek

Muğla ve Antalya dikkat! Meteoroloji uyardı: Öğle saatlerinde başlayıp gece saatlerine kadar devam edecek

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi uyardı! Muğla ve Antalya dikkat! Yarın için uyarı verildi. Öğle saatlerinde başlayıp gece saatlerine kadar devam edecek. Önlemlerinizi almayı unutmayın...

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Muğla'nın Bodrum ve Antalya'nın Kaş ilçesi arasında denizlerde kısa süreli fırtına uyarısı yapıldı.

ÖĞLE SAATLERİNDE BAŞLIYOR

Kuzey Ege için fırtına uyarısı - Son Dakika Haberleri

Yarın (01.03.2024 Cuma) öğle saatlerinde başlaması beklenen fırtına uyarısında şu ifadeler kullanıldı: “Yapılan son değerlendirmelere göre Bodrum-Kaş arasında rüzgarın; yarın (01.03.2024 Cuma) öğle saatlerinden itibaren güney ve güneydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-74 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, aynı gün gece saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Başta balıkçılar ve denizcilerimiz olmak üzere meydana gelmesi muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN