Muğla'da iki grup arasında silahlı kavga: 1'i ağır 6 yaralı

Muğla'da iki grup arasında silahlı kavga: 1'i ağır 6 yaralı

Muğla'nın Milas ilçesinde, 'kız meselesi' nedeniyle 2 grup arasında çıkan bıçak ve tabancalı kavgada 1'i ağır 6 kişi yaralandı. Olay, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Muğla'nın Milas ilçesinde, 'kız meselesi' nedeniyle çıkan bir kavgada biri ağır olmak üzere altı kişi yaralandı. Olay, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

23 Nisan Bulvarı'nda meydana gelen olayda iddiaya göre, kız meselesi nedeniyle aralarında tartışma çıkan Kamil A., Salim B., Hüseyin Ü., Ozan Y., Ersin Y. ve Doğan Y., kavga etmeye başladı. Taraflar birbirlerine bıçakla saldırıp, tabancayla ateş açtı. Kavgada Kamil A., Salim B. ve Hüseyin Ü. bıçakla, Ozan Y., Ersin Y. ve Doğan Y. ise tabancayla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, çevre hastanelere kaldırıldı. Karın boşluğundan tabancayla yaralanan Ersin Y.'nin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Olay anı çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde; grup arasında yaşanan kavganın ardından bir kişinin yerde yatan birine tabancayla ateş ettiği anlar da yer aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN