Mysia Yolları'nda hafta içi yürüyüş keyfi

Mysia Yolları'nda hafta içi yürüyüş keyfi

Nilüfer Belediyesi'nin Mysia Yolları’nda hafta içinde düzenlediği etkinliğe katılan trekking tutkunları hem spor yaptı hem de doğanın keyfini doyasıya çıkardı.

Nilüfer Belediyesi tarafından Bursa’da bugüne kadar oluşturulan en düzenli doğa yürüyüşü ve bisiklet parkuru olan Mysia Yolları Doğa, Tarih ve Kültür Rotaları’nda hafta içinde düzenlenen yürüyüş etkinliğine ilgi büyüktü.

Mysia Yolları’nda Hafta İçi Yürüyüşü’ne katılan vatandaşlar, parkurun ilk etabı olan Kadriye Mahallesi ile Deliktaş Mağarası arasında yapılan yürüyüşte 3 kilometrelik zorlu parkuru geride bıraktı.

Tabiatın sunduğu doğal güzellikler arasında yürüyüşünü sürdüren doğaseverler Deliktaş Mağarası'nın bulunduğu alanda kısa bir mola vererek dinlenme fırsatı buldu. Doğa tutkunları, molanın ardından parkurun ikinci etabına geçerken, 5,5 kilometrelik bir yürüyüş daha yaparak programın son durağı olan İnegazi Mahallesi’ne geldi. Toplamda 8,5 kilometrelik bir parkuru tamamlayan ve yürüyüş boyunca manzaranın tadını doyasıya çıkaran maceraseverler, bol bol fotoğraf çekerek bu anları ölümsüzleştirdiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN