Nurcan'ın katili tutuklandı

Nurcan'ın katili tutuklandı

Burdur'da, kendisi hakkında uzaklaştırma kararı aldıran Nurcan Seçer'i katleden ve ifadesinde "Korkutmak için bir el ateş ettim. Öldürmek istesem iki el ateş ederdim" sözlerini kaydeden zanlı Serhan Seçer 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı.

Burdur'da, Serhan Seçer isimli erkek, ayrı yaşadığı ve uzaklaştırma kararı aldıran eşi Nurcan Seçer'e av tüfeğiyle saldırdı. Ağır yaralanan Nurcan Seçer ambulansla götürüldüğü Burdur Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖTÜRÜLDÜ

Olay sonrası polis tarafından yakalanıp gözaltına alınan Serhan Seçer ise emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanma istemiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen Serhan Seçer 'kasten öldürme' suçundan tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

'ÖLDÜRMEK İSTESEM İKİ EL ATEŞ EDERDİM'

Polis merkezindeki ifadesinde, "Uyuşturucu tedavisi görüyordum. Boşanma aşamasındaydık. Eşim evi terk etti. Ben de babamın evinde yaşıyordum. Uzaklaştırma kararı da aldırınca çocuğumu göremedim. Psikolojim bozuldu. Pişmanım" diyen Seçer'in mahkemedeki ifadesinde de "Öldürme kastım yoktu. Korkutmak için bir el ateş ettim. Öldürmek istesem iki el ateş ederdim. Eşime ateş etmedim. Yanına doğru ateş ederken saçmalar yüzüne geldi" dediği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN