O ilçede yaşayanlar bayram etti! Belediyeden büyük indirim: Ekmek Ramazan ayı boyunca 6 liradan satılacak

O ilçede yaşayanlar bayram etti! Belediyeden büyük indirim: Ekmek Ramazan ayı boyunca 6 liradan satılacak

Konya’nın Beyşehir ilçesinde belediyeye ait Halk Ekmek büfelerinde satılan ekmeğe indirim yapıldı. Alınan karar kapsamında, ekmek Ramazan ayı boyunca 6 liradan satılacak.

Konya Beyşehir’de, belediyeye ait Halk Ekmek büfelerinde 7 liradan satılan 200 gram ekmek, Ramazan ayına özel indirimle satışa sunulacak. Ekmeğin fiyatı Ramazan ayı boyunca 6 lira olarak belirlendi.

MARKETLERDE 10 HALK EKMEKTE 6 LİRA

İndirimli satılacak olan ekmeğin vatandaşlardan yoğun talep görmesi bekleniyor. Marketlerde 10 liraya satılan ekmeğin, Halk Ekmekte 6 liradan satılacak olmasının talebi artırması öngörülüyor.

konya-beysehirde-ekmek-indirimi-1.jpg

AMAÇ UCUZ VE KALİTELİ EKMEK ULAŞTIRMAK

Uygulamanın özellikle dar gelirli aileleri rahatlatmayı amaçladığını söyleyen Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, "Amacımız Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımızın sofrasına en ucuz ve en kaliteli ekmeği ulaştırmak. Bir aylık süreyle de olsa hemşehrilerimize destek olmak istiyoruz" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN