Oğlunun düğününde eşi tarafından öldürülen kadın, toprağa verildi

Oğlunun düğününde eşi tarafından öldürülen kadın, toprağa verildi

Elazığ'da boşanma aşamasında olduğu eşi Yaşar Uçar'ın, tabanca ile başından vurarak öldürdüğü Yasemin Uçar son yolculuğuna uğurlandı. Polis, kaçan saldırganı bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ'ın Doğukent Mahallesi'ndeki bir düğün salonunda, 14 Ekim'de meydana gelen olayda; oğlunun düğününe gelen Yaşar Uçar (45), boşanma aşamasında olduğu eşi Yasemin Uçar'ı (45) tabanca ile başından, kızı Merve Güreli'yi (21) de bacağından vurdu.

İhbarla gelen ekipler, anne ile kızını Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne götürdü. Yasemin Uçar, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Merve Güreli'nin ise durumunun iyi olduğu belirtildi.

1-016.jpgYasemin Uçar

Yasemin Uçar'ın cenazesi, otopsi sonrası asri mezarlıkta toprağa verildi. Polis, kaçan saldırganı bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN