Öğrenciler, Atık Su Arıtma Tesisleri ile İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti

Öğrenciler, Atık Su Arıtma Tesisleri ile İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti

Kırşehir Belediyesi, suyun arıtımından tüketimine kadar yapılan çalışmaları ilkokul öğrencilerine Atık Su Arıtma Tesisinde anlatarak hem farkındalık yaratıyor hem de çevre bilincinin gelişmesine katkı sunuyor.

Öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte Atık Su Arıtma Tesisini ziyaret ederek çevre yönetimi ve içme suyunun hazırlanması konusunda önemli bilgiler edindiler.

Ziyaret sırasında öğrenciler, atık yönetimi ve suyun doğru kullanımı konularında bilgilendirildi ve çevre koruma ile sürdürülebilirlik ilkeleri hakkında da farkındalık kazandılar. Gelen öğrencilere geri dönüşümün önemi ve su kaynaklarının korunması konularında da bilgilendirme yapıldı.

Bu ziyaretlerde öğrenciler, tesislerin teknik detaylarını yakından görme ve çevre konularında bilinçlenme fırsatı da yakalamış oluyorlar.

Atık Su Arıtma Tesisini ziyaret eden öğrenciler daha sonra da İtfaiye Müdürlüğümüzü ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi edindiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN