Ordu'da asfalt dereye uçtu: O anlar kamerada

Türkiye'nin bir kısmı sıcaklarla boğuşurken bir kısmı da aşırı yağışların etkisi altında. Ordu'da sağanak nedeniyle Çağlayan Deresi'nin taşması sonucu Mesudiye ilçesine ulaşımı sağlayan tünel çıkışındaki çöken asfalt dereye uçtu. Yolda ulaşım trafiğe kapatıldı. Çökme anı bir vatandaş tarafından kaydedildi.

Türkiye genelinde başlayan sağanak yağışlar sebebiyle özellikle Karadeniz'de hayatı olumsuz etkiledi. Ordu'da sağanak nedeniyle Çağlayan Deresi'nin taşması sonucu Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun Mesudiye ve Ulubey ilçesine ulaşımı sağlayan Darıcabaşı Tüneli çıkışında çöken asfalt dereye uçtu. Yolda ulaşım trafiğe kapatıldı. O anlar kameralar tarafından kaydedildi.

Söz konusu bölgelerde ulaşım sağlanamıyor.

Bölgede incelemelerde bulunan Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, gazetecilere, iki gündür devam eden sağanağın Ordu'nun 19 ilçesini etkilediğini söyledi. Türkcan, Karadeniz-Akdeniz Yolu'nda da ulaşımın aksadığını anlattı.

Yolun iki noktadan ulaşıma kapatıldığını ifade eden Türkcan, "Çağlayan ve Darıcabaşı dediğimiz alanda tünelin ağzında yol tamamen göçtü, şu anda ulaşım yok. İnşallah yarın havalar açtığı takdirde Karayolları ekipleri, Ulaştırma Bakanlığı hızlı şekilde, bizler de takip ederek vatandaşlarımızın ulaşımını sağlayacağız." dedi.

Türkcan, Ulubey ilçesinin 41 mahallesinde 300'ün üzerinde noktada irili ufaklı heyelan meydana geldiğini kaydetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN