Ortadan kayboldular: Ev sahibi gözlerine inanamadı! Kimse böyle bir son beklemiyordu

Ortadan kayboldular: Ev sahibi gözlerine inanamadı! Kimse böyle bir son beklemiyordu

3 aydır haber alınamayan yabancı uyruklu kiracının gizemli kaybı, ev sahibinin endişeli ihbarıyla ortaya çıktı. Kiralık evin kapısı, polis eşliğinde çilingirle açıldığında dairede karşılaşılan manzara şaşırttı. İşte detaylar...

İstanbul'un Avcılar ilçesinde, 3 aydır kendisine ulaşılamayan yabancı uyruklu kiracının dairesi, ev sahibinin endişeli ihbarı üzerine çilingir marifetiyle açıldı.

Daireye girildiğinde kimsenin bulunmadığı ve kiracının kira borcunu ödemeden evi terk ettiği belirlendi.

Bu durum, hem ev sahibi Volkan Pozan'ı mağdur etti hem de bölgedeki kiracı-ev sahibi ilişkileri hakkında soruları gündeme getirdi.

istanbul-avcilar-son-dakika-haberleri-2

ENDİŞELİ EV SAHİBİ 112'Yİ ARADI

T24'te yer alan habere göre, Ambarlı Mahallesi'nde bir sitede evi bulunan Volkan Pozan, geçtiğimiz yıl yabancı uyruklu bir aileye dairesini kiraya verdi.

İlk başlarda kiralarını düzenli ödeyen bu aileden 3 aydır haber alamayan Volkan Pozan, defalarca kapıyı çalmasına rağmen bir yanıt alamadı.

Kiracılarının yaşamından endişe duyan Volkan Pozan, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

istanbul-avcilar-son-dakika-haberleri-3

ÇİLİNGİRLE AÇILAN DAİREDE ŞOK EDEN GERÇEK

Olay yerine gelen ekipler, daireye kendi imkanlarıyla giremeyince savcılık onayı alındı. Savcılık izniyle çilingir çağrıldı ve evin kapısı açıldı.

Polis, sağlık ve itfaiye ekiplerinin gözetiminde daireye giren görevliler, içeride kimsenin olmadığını tespit etti.

Evde yapılan ilk incelemelerde, kiracıların eşyalarını alarak evi boşalttıkları anlaşıldı.

istanbul-avcilar-son-dakika-haberleri-5

KOMŞU GÖRGÜ TANIĞI OLAYI AYDINLATTI

Aynı binada ikamet eden bir komşu, aylar önce kiracı ailenin iki çocukları ve yanlarında getirdikleri bavullarla binadan ayrıldıklarını gördüğünü belirtti.

Bu ifade, kiracıların uzun zaman önce evi terk ettiğini ve bu süre zarfında ev sahibiyle iletişime geçmediklerini ortaya koydu.

Komşunun verdiği bilgi, olayın neden bu kadar geç fark edildiği sorusunu da beraberinde getirdi.

istanbul-avcilar-son-dakika-haberleri-6

EV SAHİBİ POZAN'IN AÇIKLAMALARI

Yaşanan duruma ilişkin açıklama yapan ev sahibi Volkan Pozan, şunları söyledi:

"Burada bulunan kiracımıza 3 aydan bu yana ulaşamıyoruz. Hayati tehlikesinden endişe duyduğumuz için buradayız. 155'i aradık. Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri geldi. İçeride kimse yok. Muhtemelen yurt dışına kaçmış."

istanbul-avcilar-son-dakika-haberleri-4

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN