Ortalık bir anda karıştı! Adliye önünde silahı çatışma

Ortalık bir anda karıştı! Adliye önünde silahı çatışma

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesindeki adliye önünde silahlı çatışma çıktı. Adliye önünde bekleyen kişilere motosikletli saldırganlar tarafından ateş açıldı. Mahkemedeki yakınlarını bekleyen kişilerin de ateşe ateşle karşılık vermesi sonrası çatışma çıktı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken polis ekipleri 1 kişiyi gözaltına aldı.

Olay, Büyükçekmece Adliyesi önünde bugün saat 15.00 saatlerinde meydana geldi. Esenyurt'ta önceki günlerde silahlı kavga eden iki grup arasından yakalanan bir kişi bugün Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi. Şahsın mahkeme sonucunu adliye bahçesinde bekleyen yakınlarına, kavgaya karışan bir kişinin yakınları olduğu öğrenilen 2 motosikletteki kişiler tarafından silahla ateş edildi. Adliye önündekiler de karşılık verince çatışma çıktı. Silahlardan çıkan mermiler olay yerinde bulunan üç araca isabet ederek hasar verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri mahkemesi olan kişinin yakınlarından birini yakaladı. Motosikletli saldırganlar ise olay yerinden uzaklaştı. Çatışmada ölen ya da yaralanan olmazken, polis ekipleri kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN