Otomobille çarpışan beton mikseri köprüden uçtu: 3 yaralı

Otomobille çarpışan beton mikseri köprüden uçtu: 3 yaralı

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde otomobille çarpışan beton mikseri, hakimiyetini kaybederek 10 metre yükseklikten aşağıya düştü. Akılalmaz kazada, 3 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde meydana gelen kazada, seyir halinde olan beton mikseri sürücüsü İ.K. ile otomobil sürücüsü E.Y. çarpıştı.

Kazanın şiddetiyle beton mikserinin sürücüsü İ.K. direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardında aracıyla beraber 10 metre yükseklikteki köprüden demir bariyerleri aşarak otomobil tamir bakım servisinin bahçesine düştü. Durumu gören çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri sıkışan beton mikser sürücüsü İ.K. ve yanında bulunan oğlu K.K.’yi araçtan çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Ayrıca ambulansa alınan otomobil sürücüsü E.Y. de hastaneye kaldırıldı.
Beton mikserinin köprüden düşmenin şiddetiyle otomobil tamir bakım servisinin binasının duvarına ve camlarına da zarar verdiği görüldü. Ayrıca kazaya

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN