Ovacık kar altında! Eğitime verilen ara uzatıldı

Ovacık kar altında! Eğitime verilen ara uzatıldı

Tunceli'nin Ovacık ilçesi, 3 gündür aralıksız etkili olan kar yağışı ile beyaza büründü. Kar kalınlığının 70 santimetreyi bulduğu ilçede eğitime verilen ara bir gün daha uzatıldı.

Ovakcık'ta 3 gündür aralıksız yağan kar yağışı hayatı durma noktasına getirdi. İlçe merkezinde 70 santimetreyi bulan kar kalınlığı, yüksek kesimlerde bir metreyi aştı, 20 köy yolu ulaşıma kapandı.

EĞİTİME 1 GÜN DAHA ARA

İlçede etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle eğitime verilen ara bir gün daha uzatıldı. Kaymakamlık, kamu kurumlarında çalışan hamile ve engelli personelin bir daha izinli sayılacağı açıklamasını yaptı.

ovacikta-kar-kalinligi-70-santimetreyi-buldu-egitime-verilen-ara-bir-gun-daha-uzatildi-5608-dhaphoto1-copy.jpg

KÖY YOLLARINDA ÇALIŞMA SÜRÜYOR

Yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşım sağlanamayan köy yollarının açılması için ise ekiplerin çalışmaları aralıksız sürüyor.

ovacikta-kar-kalinligi-70-santimetreyi-buldu-egitime-verilen-ara-bir-gun-daha-uzatildi-5608-dhaphoto2-copy.jpg

Öte yandan, Tunceli Valiliği kar yağışı ve tipi nedeniyle Pülümür-Erzincan Karayolu'nu kullanacak sürücülerin yanlarında zincir ve çekme halatı bulundurmaları konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN