Polis ekipleri kargo görevlisi gibi davrandı, uyuşturucu şüphelilerini yakaladı

Polis ekipleri kargo görevlisi gibi davrandı, uyuşturucu şüphelilerini yakaladı

Gümüşhane'de polis ekipleri, kargo görevlisi gibi davranıp boks eldiveni içerisine saklanan uyuşturucu maddenin bulunduğu paketi almaya gelen 2 kişiyi yakaladı.

Gümüşhane'de İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kargo ile uyuşturucu madde gönderileceği yönünde istihbarat aldı. Kargo firmasında narkotik köpekleri ile yapılan aramada içinde uyuşturucu madde olan pakete ulaşıldı. Polis, kargo görevlisi gibi davranarak paketi belirtilen adrese yakın bir noktaya götürerek alıcıyı telefonla aradı.

Paketi almaya gelen M.A.K ve E.T. yakalandı. Pakette boks eldiveni içerisinde gizlenmiş 21,77 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Kargoyu İstanbul'dan gönderdiği belirlenen M.O. da gözaltına alındı. 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN