Ramazan bereketiyle geliyor! Orada süt ürünlerine Ramazan boyunca %15 indirim: ‘Farkındalık oluşsun diyoruz’

Ramazan bereketiyle geliyor! Orada süt ürünlerine Ramazan boyunca %15 indirim: ‘Farkındalık oluşsun diyoruz’

O şehre Ramazan bereketiyle geliyor. Her yerden zam haberi gelirken oradan Ramazan öncesi indirim haberi geldi ve süt ürünlerine Ramazan boyunca %15 indirim uygulanacağı belirtildi. İşte detaylar…

11 ayın sultanı Ramazan, Pazar günü başlıyor. Ramazan ayından önce vatandaşın yüzünü güldürecek indirim haberi o ilimizden geldi. Bölgede 25 yıldır hizmet veren işletme, Ramazan ayı boyunca vatandaşa %15 indirimle satış yapacağını duyurdu.

RAMAZAN BOYUNCA TÜM ÜRÜNLER %15 İNDİRİMLİ OLACAK

Batman’da 25 yıldır peynircilik sektörünün önde gelen işletmelerinden olan Mehmetoğlu Peynircilik’in işletmecisi Alican Beğde, süt ürünlerine %15 indirim uyguladıklarını açıkladı.

batmanda-sut-ve-sut-urunelri.jpg

Ramazan ayında fiyatlardaki artışın aksine indirim yapmaya yöneldiklerini vurgulayan Beğde şunları söyledi:

“Batman ve bölgemizin seçkin marketlerinde Ramazan ayı nedeniyle yüzde 15 oranında ekstra indirime gittik. Bir farkındalık oluşsun istedik. Her bütçe ve kesime hitap eden ürünlerimiz var. Yıllardır bu sektördeyiz kilogramı 70 TL’den başlayıp 200 liraya çıkan peynir çeşitlerimiz var. Bu ürünlerimizin tamamında yüzde 15’e varan indirimlere gittik. Her kesimden insanlar bu indirimden yararlansın istiyoruz”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN