Ramazan Çocuk Etkinlikleri Başladı

Ramazan Çocuk Etkinlikleri Başladı

Safranbolu Belediyesi tarafından 10 -19 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Ramazan Çocuk Etkinlikleri 15 Temmuz Mahallesi ile başladı.

Çocuklarımızın hoşça vakit geçirebilmeleri, geleneksel oyunlarımız yeniden yaşaya bilmeleri için düzenlenen etkinlikler kapsamında Karagöz – Hacivat gösterileri, balon kapma, halat çekme gibi oyunların yanı sıra pamuk şeker ve patlamış mısır ikramları da yapılıyor.

Ramazan ayının çocuklarda da ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “ Ramazan ayı dendiğinde misafirlikler, birlikte iftarlar, teravih namazı sırasında büyüklerini bekleyen çocuklar, paylaşım akla gelir. Bizler de Belediye olarak elimizden geldiğince paylaşımı en üst seviyelere çıkarma çabasındayız” dedi.

Bu anlamda her ramazan olduğu gibi çocukları unutmadıklarını kaydeden Başkan Köse, “19 Nisan’a kadar her akşam ayrı bir mahallemizde çocuklarımıza misafir olacağız. Onlarla birlikte eğlenip geleneksel oyunlarımızı oynayacağız” diye konuştu.

15 Temmuz Mahallesi Çocuk Etkinlikleri süresince çocuklar gönüllerinde eğlenirken Başkan Köse ‘de onlara gece boyunca eşlik etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN