Rize'de silah sesleri yankılandı: 22 yaşındaki Afgan çay işçisi öldürüldü

Rize'de silah sesleri yankılandı: 22 yaşındaki Afgan çay işçisi öldürüldü

Rize'de Gökmen T., tartıştığı Afganistan uyruklu çay işçilerinden Uzay Ulvi'yi silahla ateş ederek öldürdü, Davut Mirzai ve Murat Kurt'u ise yaraladı. Olay yerinden kaçan Gökmen T., yakalanarak gözaltına alındı.

Dün saat 21.00 sıralarında Rize’nin Pazar ilçesinde, Elmalık köyünde meydana gelen olayda; çay hasadı yaptıran Murat Kurt (40), işçileri Afganistan uyruklu Uzay Ulvi (22) ve Davut Mirzai'nin (18) yanına gelen Gökmen T. arasında bilinmeyen bir sebepten tartışma çıktı.

Büyüyüp kavgaya dönen olayda, Gökmen T., tabanca ile 3 kişiye ateş açtı. Vücutlarına isabet eden kurşunlarla, 3 kişi yere yığılırken, Gökmen T. kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

22 YAŞINDAKİ AFGAN İŞÇİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Uzay Ulvi doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirirken, yaralıların tedavisi sürüyor. Kaçan Gökmen T. ise jandarma ekipleri tarafından Çayeli ilçesinde yakalandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN