Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse’nin 10-16 Mayıs Engelliler Haftası mesajı

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse’nin 10-16 Mayıs Engelliler Haftası mesajı

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Köse, engelli bireylerin toplum içindeki önemine vurgu yaparak, onların hayatlarını kolaylaştırmak ve destek olmak için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

"Engelsiz bir toplum için hep birlikte çalışmalıyız" diyen Köse, engelli vatandaşların haklarına saygı gösterilmesi ve yaşamlarının her alanında desteklenmeleri gerektiğini vurguladı. Ayrıca, belediye olarak engelli dostu projelerin hayata geçirilmesi için çaba harcadıklarını ifade eden Köse, toplumun her kesimine eşit hizmet sunmanın önemine dikkat çekti. Mesajında birlik ve dayanışma ruhunun önemine değinen Başkan Köse, engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak ve onların toplumsal hayata katılımlarını desteklemek için çalışmaların süreceğini vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN