Safranbolu Belediyesi araç filosuna 6 yeni araç kazandırdı

Safranbolu Belediyesi araç filosuna 6 yeni araç kazandırdı

Safranbolu Belediyesi temizlik işlerinde araç kiralamaya son verdi. Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen törenle 5 adet sıfır çöp kamyonu ve 1 adet sıfır çöp taksi temizlik hizmetleri araç filosuna kazandırıldı.

Kira ödemek yerine sıfır araçlar satın aldıklarını ve gerçekleşen hizmetle gurur duyduğunu ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse: ‘’Bize ait olmayan araçlara her ay 500 bin TL ödüyorduk, satın aldığımız sıfır araçlar 3 yıl içinde kendini amorti edecek ve çok daha temiz bir Safranbolu’ya hepimiz sahip olacağız’’ dedi.

Safranbolu Belediyesi halk otobüslerinin ardından temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere sıfır 6 yeni aracı daha filosuna kattı. Bugüne kadar kiralama usulü ile kullanılan temizlik araçlarının yerine sıfır 5 adet çöp kamyonu ve 1 adet çöp taksi satın alan Safranbolu Belediyesi araçların lansmanını Misak-ı Milli Meydanı’nda düzenlediği hizmete alım töreni ile gerçekleştirdi.

‘’Gurur duyuyorum! Çünkü biz üreten, tasarruf eden ve kaynaklarını doğru kullanan bir belediyecilik anlayışı ile 5 senedir çalışıyoruz.‘’

Çok sayıda vatandaşın ve basın mensuplarının katılımı ile düzenlenen törende konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse şunları söyledi: ‘’Bu Safranbolu halkı için hizmet edecek araçların tanıtımı. Gurur duyuyorum. Çünkü biz üreten, tasarruf eden ve kaynaklarını doğru kullanan bir belediyecilik anlayışı ile 5 senedir çalışıyoruz. Bu çalışmamızın neticesinde de ilk önce otobüslerimizi aldık. Safranbolu halkının sıfır, konforlu ve teknoloji ile uyumlu araçlara binmesini sağladık. Şu an bakarken gurur duyduğum bu araçların kiralanması için biz her ay en az 500 bin TL ödüyorduk. Şimdi biz araçlarımızı kendimiz alarak taksitini ödeyeceğiz ve 3 senede kendisini amorti edecek. Şimdi bu araçlarımızla ve çalışan personelimizle çok daha temiz bir Safranbolu’ya sahip olacağız.’’

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin konuşmasının ardından yeni araçların hayırlı olması için dualar edildi. Safranbolu Belediyesi tarafından hizmete alım törenine katılanla çorba ikram edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN