Sakarya'da çaldığı kurye motosikleti ölümüne neden oldu

Sakarya'da bir genç çaldığı motosiklet ile olay yerinden kaçmaya çalışırken bir fırının camına çarpıp ağır yaralandı ve tüm müdahalelere rağmen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Motosikleti çalan gencin fırına çarpma anları ve daha sonrasında ilk yardım ekiplerinin yaptığı ilk müdahale anları ise kameralara böyle yansıdı.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde yabancı uyruklu olduğu iddia edilen bir genç kurye motoru çaldı fakat daha sonrasında ağır bir kaza geçirdi ve hayatını kaybetti.

Dün meydana gelen olayda Salah Bilal T. adlı şahıs 34 DLG 705 plakalı motosikleti çaldı ve motosiklet ile bölgeden hızla uzaklaşmaya çalışırken dengesini kaybetti ve yol üzerinde bulunan bir fırının dış camına çarptı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Kazanın ardından ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri intikal etti. Çarpmanın etkisi ile ağır yaralanan ve kanlar içerisinde kalan Bilal T.'ye ise bölgeye gelen sağlık ekiplerince ilk yardım müdahalesi gerçekleştirildi ve Akyazı Devlet Hastanesine kaldırıldı daha sonrasında ise Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Bilal T. kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir