Samsun'da yakalanan 5 IŞİD şüphelisi adliyede

Samsun'da yakalanan 5 IŞİD şüphelisi adliyede

Samsun'da terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyonda 5 şüpheli gözaltına alınmıştı. 5 Iraklı IŞİD şüphelisi bugün adliyeye çıkarıldı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü IŞİD'in eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik takip ve çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalarda; Irak’ta bulundukları dönemlerde IŞİD içerisinde faaliyet yürüttükleri şeklinde haklarında istihbari bilgiler bulunan 5 Irak uyruklu şahsın yakalanmasına yönelik 3 gün önce sabaha karşı İlkadım ve Canik ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi

Özel Harekat Şube Müdürlüğü polislerinin de destek verdiği operasyonda İlkadım’da 3, Canik’te ise 2 olmak üzere toplam 5 Iraklı IŞİD şüphelisi yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramada dijital materyallere incelenmek üzere el konuldu.

TEM Şube Müdürlüğündeki sorguları tamamlanan 5 IŞİD şüphelisi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN