Sarıyer'de akıllara durgunluk veren olay: Evinin önüne tadilat toprağı dökülünce ateş açtı

Sarıyer'de akıllara durgunluk veren olay: Evinin önüne tadilat toprağı dökülünce ateş açtı

Sarıyer'de komşularının tadilat toprağını evlerinin duvarının önüne dökmesine sinirlenen şahıs, kürekle saldırdı. Komşuları olan kadını önce kürekle döven saldırganın kardeşi de silahla rastgele ateş açtı. Yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken saldırgan kardeşler adliyeye sevk edildi.

Sarıyer'de dün meydana gelen olay, duyanları şaşkına çevirdi. Tadilat kumun evlerinin duvarının önüne yığıldığını gören iki kardeş, komşusunu neredeyse öldürüyordu.

İddiaya göre öğle saatlerinde Seher İ., evinde yapılan tadilatta kullanılan kumu, komşuları Dursun U. ve E.U. isimli kardeşlerin evinin duvarı önüne yığdı. Kumu getiren kamyonet de aynı yere 
park edildi.

KÜREKLE SALDIRDI

Bu duruma sinirlenen Dursun U. komşusu olan Seher İ. ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Dursun U. eline aldığı kürekle Seher İ.'yi darp etti. Ardından evine girerek silahını ve kardeşi E. U.'yu da yanına alarak olay yerine döndü.

Dursun U.'nun kardeşi E. U. silahı alıp rastgele ateş açmaya başladı. Silahtan çıkan kurşunlardan 3 tanesi Seher İ.'ye isabet etti.

'TALİHSİZ KADIN HASTANEYE KALDIRILDI'

Yaşananların üzerine durum yetkililere bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri talihsiz kadına müdahale etti. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Seher İ. Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerinden kaçan saldırgan kardeşler ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polis merkezindeki işlemleri yapılan kardeşler adliyeye sevk edilirken E.U.'nun akli dengesinin yerinde olmadığı ileri sürüldü.

2.jpg

'HEMEN KADINA SALDIRMAYA BAŞLADI'

Seher İ.'nin evinin tadilatını gerçekleştiren Abdurrezzak Korkmaz, “Ben burada çalışıyorum. Kamyoneti biraz ileriye aldım, kumu çekmeye çalıştım. Adam geldi, küreği aldı eline, kumu yola atmaya başladı. Kürekle arabanın tamponuna da vurdu. Ben de müdahale etmek istedim. Yanına gittim küfretti. Sonra kadın geldi. Bu da hemen kadına saldırmaya başladı.

'SİLAHI AKIL HASTASI KARDEŞİNE VERDİ'

Küreğin sapını ters çevirip, kadına vurunca, müdahale ettim, iki tane vurdum. Küreği yere bıraktı gitti evden silahını aldı geldi. Akıl hastası kardeşine verdi, ateş etmeye başladı. Teyze bacağından ve kalçasından vuruldu. Seken kurşun da ayakkabıma geldi. Arabanın arkasına kaçtım canımı zor kurtardım” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN