Şarjda bırakılan cep telefonu patladı! Çıkan yangın evi küle çevirdi

Şarjda bırakılan cep telefonu patladı! Çıkan yangın evi küle çevirdi

Balıkesir'de şarjda bırakılan cep telefonunun patlamasıyla çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Çevredekilerin yardımıyla evde bulunan 2 kişi dışarı çıkarılırken olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Meydana gelen yangın bir evi küle çevirdi.

Balıkesir'in Gönen ilçesinin Malkoç Mahallesindeki Mobilyacılar Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın en üst katında yangın çıktı. Kısa süre içinde büyüyen yangına ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı.

.jpg

Mahalle sakinleri evin içinde bulunan 2 kişiyi dışarı çıkarmayı başardı. İhbar üzerine itfaiye ve sağlık ekipleri çok geçmeden olay yerine geldi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile çıkan yangın kontrol altına alındı. Alevlerin arasından kurtarılan 2 kişi ise kontrol amacıyla hastaneye götürüldü.

00.jpg

Yapılan inceleme sonucunda, yangının şarjda bırakılan cep telefonu nedeniyle çıktığı bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN