Sokak köpeğinden eylemcileri gözaltına alan polise tepki

İstanbul’da İstiklal Caddesi’nde yürüyüş yapmak isteyen öğretmenlere gözaltına almak isteyen polislere sokak köpeğinden tepki kameralara yansıdı. Köpek önce havladı ardından dikkate alınmayınca polisi bacağından ısırmaya çalıştı.

İstanbul'da, Taksim İstiklal Caddesi'nde bulunan Türkiye Özel Okullar Derneği önünden yürüyüş yapmak isteyen öğretmenlere polis müdahale etmiş ve yaklaşık 30 öğretmen, polis tarafından ters kelepçe takılarak gözaltına alınmıştı.

GÖZALTINA KÖPEKTEN TEPKİ

Bu sırada bir sokak köpeği adeta gözaltı işlemine tepki göstererek polislere saldırdı. Köpek, öğretmenin gözaltına alınmasını engellemek ister gibi önce polislere havladı, dikkate alınmayınca polisi bacağından ısırdı. Bir eylemcinin cep telefonuyla kaydedilen görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN