Sokakta yürürken silahlı saldırıya uğradı! Dehşet anı kamerada

İstanbul Şişli'de, Suat Gonçe, arkadaşıyla sokakta yürüdüğü sırada, Selçuk A.’nın silahlı saldırısına uğradı. Sağ ayağından yaralanan Gonçe ile saldırganın olaydan kısa süre önce telefonda tartıştığı öğrenildi. Dehşet anı komşular tarafından kameraya kaydedildi.

Olay, dün 21.30 sıralarında İstanbul'un göbeğinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Suat Gonçe, arkadaşıyla yürüdüğü sırada, kendisini bekleyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Arkasından gelerek Gonçe’yi sağ ayağından vuran saldırgan, geldiği yöne koşarak olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri sokağa şerit çekip çevrede güvenlik önlemleri alırken, yaralı Suat Gonçe, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ayağından yaralanan Gonçe’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Araştırma sonucu, Gonçe’nin telefonda tartıştığı kişinin Selçuk A. olduğunu tespit edildi. Saldırgan olarak teşhis edilen Selçuk A., değerlendirilen adreslerde yapılan aramalarda bulunamadı. Polis, saldırganı yakalamak için çalışmalarına devam ediyor.

DEHŞET ANI KAMERADA

Görüntülerde şüpheli kişi, Suat Gonçe ve kız arkadaşı sokakta yürürken arkalarından yaklaşıyor. Saldırgan, silahla ateş edip kaçarken Gonçe'nin kız arkadaşı önce saldırganın peşinden koşuyor daha sonra geri dönüp yaralının yanına geliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN