Ankara'da katliam gibi kaza

Ankara'da katliam gibi kaza

Ankara'nın Kahramankazan yolunda iki otomobilin çarpışması sonucu altı kişi hayatını kaybetti, üç kişi yaralandı.

Ankara’nın Kahramankazan yolunda iki otomobilin çarpışması sonucunda, altı kişi hayatını kaybetti, üç kişi de yaralandı. Aynı araçta yaşamını yitiren 5 kişinin bir akrabalarının cenazesine katılmak için Eskişehir'den ilçeye geldiği belirtildi.

Sabah saatlerinde Ankara-Kahramankazan kara yolunda yol çalışması olan bölgede meydana geldi. Eskişehir'den Kahramankazan'a giden Yusuf Öğüt'ün kullandığı otomobil, karşı yönden gelen Mustafa T.'nin kullandığı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada sürücü Öğüt ile yanındaki Sultan Öğüt, Nevzat Öğüt, Burcu Sağlam, Nezahat Cıbıroğlu ve diğer otomobildeki Abdullah K. hayatını kaybetti. Mustafa T, Mahmut P. ve Mahmut B. ise kazada ağır yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kazada hayatını kaybedenler, olay yerindeki incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

kaza.jpg

Hayatını kaybedenler için Kahramankazan’daki Ulu Camii'nde cenaze töreni gerçekleştikten sonra Yusuf, Sultan, Nevzat Öğüt ve Nezahat Cıbıroğlu’nun cenazeleri defnedilmek üzere Eskişehir’e götürülürken, Burcu Sağlam'ın cenazesi de Kahramankazan Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kazada hayatını kaybedenlerden 5 kişinin, Burcu Sağlam'ın babaannesi Selfet Sağlam'ın cenazesine katılmak için Eskişehir'den geldiği öğrenildi.

adasd.jpg

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kazaya ilişkin sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

''Kahramankazan'da meydana gelen elim kazada 6 vatandaşımız hayatını kaybetti. Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.''

3469994.jpg

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz ise şu mesajı verdi:

''Ankara-Kahramankazan yolunda meydan gelen kazada 6 vatandaşımızın vefatını üzüntüyle öğrendim. Rabbim ailelerine sabırlar versin. Hastaneye kaldırılan 3 vatandaşımıza Rabbim şifalar versin.''

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN