Esenyurt'ta 6 katlı bina caddeye çöktü

Esenyurt’ta 6 katlı bina kontrollü yıkım sırasında caddeye doğru çöktü. O sırada caddede bulunan vatandaşlar büyük tehlike atlattı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. O anlar saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İstanbul'un Esenyurt ilçesinin Süleyman Demirel Caddesi Aşık Veysel Caddesi'nde 6 katlı binanın kentsel dönüşüm kapsamında yıkımına başlandı. Özel bir firma tarafından tedbir alınmadan yapılan yıkım çevreden tepki gördü.

00.jpg

Yıkıma tepki gösterenler cep telefonuyla kayıttayken çökme meydana geldi. Bina caddeye doğru çöktü.

0000.jpg

Çevredeki vatandaşlar büyük tehlike atlatarak binanın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Olay yerine polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

00000.jpg

Site sakinlerinde Özgür Öztürk, "Ben bu sitede oturuyorum. Yıkılan bina ile aramızda on metre yok. Yarısını yıkmışlardı zaten. Bu sırada yolu kapatmamışlardı. Kontrolsüz bir yıkım vardı. Herhangi bir güvenlik önlemi de bulunmamaktaydı. Komşulara da haber verilmedi. Daha sonra yıkım oldu. Yol kapatıldı şerit çekildi. Şu anda molozları temizliyorlar" ifadelerini kullandı.

000.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN