İzmir'de 5.1 büyüklüğünde deprem | Son depremler

İzmir'de 5.1 büyüklüğünde deprem | Son depremler

İzmir'de Kuşadası Körfezi açıklarında, saat 08.19'da 5.1 büyüklüğünde, 8,51 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi. İzmir Valisi Süleyman Elban, şu anlık olumsuz bir durum olmadığını söyleyerek, saha çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi’nin, merkez üssünü Ege Denizi’nde Kuşadası Körfezi olarak açıkladığı deprem, saat 08.19’da oldu.

İzmir’in Menderes ilçesinin 5,42 kilometre açığında, yerin 8,51 kilometre derinliğinde olan deprem, paniğe neden oldu. Deprem, İzmir’in yanı sıra Manisa’da da hissedildi.

OLUMSUZ BİR DURUM YOK

İzmir Valisi Süleyman Elban, X sosyal medya platformunda yaptığı açıklamada İzmirlilere geçmiş olsun dileğinde bulunarak, "Ege Denizi - Kuşadası Körfezi - Menderes merkezli olarak saat 08.19 itibarıyla meydana gelen 5,1 şiddetindeki depremle ilgili Valiliğimize bildirilen bir olumsuzluk yoktur" ifadesini kullandı.

Aydın Valisi Yakup Canbolat da yaptığı açıklamada, "Şu ana kadar yansıyan bir olumsuzluk yok, alan taraması devam ediyor" dedi.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN