Malatya'da korkutan deprem | Son depremler

Malatya'da korkutan deprem | Son depremler

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 10.55'te meydana gelen depremin derinliği 5.0 kilometre olarak açıklandı. Konuyla ilgili olarak İçişleri Bakanı Yerlikaya ise, "AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramaları için yönlendirilmiştir" dedi.

Kandilli Rasathanesi'nden alınan son verilere göre Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli'ye göre saat 10.55'te meydana gelen depremin derinliği 5.0 kilometre olarak kaydedildi.

AFAD '4.3' DEDİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) açıklamasına göre; depremin şiddeti 4.3 olarak ölçüldü. AFAD, Kandilli'nin aksine depremin derinliğini ise 9.69 kilometre olarak açıkladı.

YERLİKAYA'DAN İLK AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, depremin ardından AFAD ve ilgili kurumlardaki ekiplerin saha taramaları için bölgeye yönlendirildiğini söyledi. Bakan Yerlikaya, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yaparken, "Malatya Doğanşehir’de 4.3 büyüklüğünde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen depremde, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramaları için yönlendirilmiştir. Gelişmeleri an be an takip ediyoruz.

Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN