Doğu Anadolu beşik gibi sallanıyor: Elazığ ve Malatya'da korkutan deprem

Doğu Anadolu beşik gibi sallanıyor: Elazığ ve Malatya'da korkutan deprem

Doğu Anadolu sabah saatlerinde deprem ile uyandı. Elazığ'da 4.0 şiddetinde depremin hemen ardından bu kez de Malatya'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Her iki depremde de can ve mal kaybı olmazken, vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.

Malatya'da korkutan bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamaya, Malatya'nın Doğanyol ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kısa süreli paniğe neden olan depremde gelen ilk bilgilere göre can ya da mal kaybı yaşanmadığı öğrenildi. Saat 8.32'de meydana gelen deprem yerin 5 kilometre altında gerçekleşti.

ELAZIĞ'DA 4.0 ŞİDDETİNDE DEPREM

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 06.31’de merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremle ilgili olumsuz bir durum yaşanmadığı öğrenildi.

ELAZIĞ VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA

Öte yandan Elazığ Valiliğinden depreme ilişkin açıklama geldi. Valilik, olumsuz herhangi bir ihbarın bulunmadığını ve tarama çalışmalarımın devam ettiğini bildirdi.

Elazığ Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Sivrice ilçesi Doğanbağı köyünde 18/10/2022 tarihinde saat 06:31’de 3.9 (ML) büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. An itibariyle ekiplerimiz bölgeye intikal etmiş olup, olumsuz herhangi bir ihbar bulunmamaktadır. Tarama çalışmalarımız devam etmektedir" denildi.

image-751-001.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN