Şanlıurfa'da doğal gaz patlaması: 2 ölü, 8 yaralı

Şanlıurfa'nın Bahçelievler mahallesinde 7 katlı binanın girişindeki işyerinde doğal gaz patlaması sonucu 8 kişi yaralanırken, 2 kişi ise hayatını kaybetti.

Şanlıurfa'da merkez Haliliye ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde saat 11.00 sıralarında doğal gaz patlaması meydana geldi. Bir binanın altında bulunan pastane ve giyim mağazasından birinde gaz sıkışması nedeniyle patlama oldu.

Patlamada iki iş yerinde de hasar oluştu, 2 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı. Patlamanın ardından adrese polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ölen 2 kişinin cenazeleri, Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı, yaralananlar ise hastanelere götürüldü. Mağazadaki kıyafetlerle cansız mankenlerin yola savrulduğu bölgede polis, güvenlik önlemi aldı.

1-009.jpg

Olay yerine gelen Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, ilk belirlemelere göre 2 kişinin öldüğünü, 8 kişinin de yaralandığını söyledi. Deprem nedeniyle riskli mahalle olan ve bölgedeki doğal gazın kesik olduğunu belirten Vali Ayhan, olayın tüm yönüyle araştırıldığını kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN