Sultangazi'de evinde mahsur kalan hastanın yardımına polis ekipleri yetişti!

İstanbul'da dün akşam yaşanan sel felaketinin ardından Sultangazi ilçesindeki evinde mahsur kalan yatalak hastanın yardımına polis ekipleri koştu. O anlar ise kameralara böyle yansıdı.

İstanbul'da yaşanan sel felaketinin ardından evinde mahsur kalan kadının yardımına polis ekipleri ve sağlık görevlileri yetişti.

Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün akşam kısa sürede etkisini gösteren kuvvetli yağışın ardından Habibler Mahallesi Galip Esmer Caddesi'ndeki bir binada su baskını olduğu, bir kişinin de evinde mahsur kaldığı ihbarı üzerine olay yerine ulaştı.

Su baskını olan eve giren polis ekipleri, kapıyı açarak yatalak hastaya ulaştı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin de yardımıyla sedyeye alınan yatalak hasta Melek Dokgöz, binadan dışarı çıkarıldı. Ambulansta sağlık kontrolünden geçirilen Dokgöz, ailesine teslim edildi.

O anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN