Olay yerinden kaçtı! Taksicinin çarptığı temizlik işçisi hayatını kaybetti

Olay yerinden kaçtı! Taksicinin çarptığı temizlik işçisi hayatını kaybetti

Kayapınar Belediyesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan Orhan Tarcan'a o esnada yoldan geçen taksici çarptı. Tarhan, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Taksi şoförü ise önce aracından indi daha sonra ise olay yerinden hızla uzaklaştı.

Kayapınar Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan Orhan Tarcan, akşam saatlerinde caddede bulunan çöp kamyonuna boşaltırken M.A. idaresindeki taksi Tarcana arkadan çarptı.

ÖNCE ARACINDAN İNDİ DAHA SONRA KAÇTI

Taksiden inen M.A. kaçtı. Kaza ise güvenlik kamerasına yansıdı. İhbarla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından özel hastaneye kaldırılan Tarcan, doktorların tüm müdahalelerine karşın kurtarılamadı.

M.A., bir süre sonra Kayapınar Şehit Alişan Polis Merkezi Amirliği'ne giderek teslim oldu.

Tarcan'ın cansız bedeni, otopsinin ardından Bağlar ilçesinde Yeniköy Asri Mezarlığı'nda defnedildi. M.A.'nın emniyetteki işlemlerinin ise sürdüğü bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN