Tamir için getirilen telefon durduğu yerde patladı: Teknisyenin elleri yandı

Tamir için getirilen telefon durduğu yerde patladı: Teknisyenin elleri yandı

Kocaeli'nde bataryasının şiştiği şikayetiyle tamire getirilen bir cep telefonu, durduğu yerde alev aldı. Telefonu yere atıp, üzerini kapatan teknisyenin elinde yanıklar oluşurken, iş yeri sahibi, bu olayın daha önce de yaşandığını vurguladı.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde, Ömerağa Mahallesi Şaban Sarıgülle Sokak’ta bulunan elektronik ürünlerin tamirinin yapıldığı dükkanda meydana gelen olayda; bataryasında şişme olduğu için tamire getirilen ve masanın üzerine konulan telefon birden alev aldı. Bu sırada arızalı başka bir cep telefonu ile ilgilenen Mehmet Doğanay ise alevlerin yükselmesiyle neye uğradığını şaşırdı.

Yüzünü yanmaktan kurtaran Doğanay, alev alan cep telefonunu yere atarak, üzerini kapattı. Doğanay’ın elinde yanıklar oluştu. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

1.jpg

'TEKNİSYENİN ELLERİ YANDI'

İş yeri sahibi Vezir Ekin, olaya ilişkin "Teknisyen arkadaşım pil arızası ile gelen telefonu tezgaha koydu. Tamir sırasını beklerken telefon alev aldı. Teknisyen arkadaşım tecrübeli olduğu için cihazı yere attı ve hava ile irtibatını kesti. Ben de zaten yangın söndürücü ile geldim. Arkadaşımın elinde yanıklar oluştu, kendisi şu an hastanede. Cihazınızın bataryası şişmeden şarjınızın az gittiğini fark eder etmez en yakın telefoncudan bataryanızı orijinal batarya ile değiştirmenizi tavsiye ederim" dedi.

'DAHA ÖNCE DE OLDU'

Böyle bir olay ile ikinci kez karşılaştıklarını söyleyen Ekin, "Geçmişte de böyle bir durum yaşadık. Onda telefona müdahale ederken olmuştu. Bu kez telefon kenarda durduğu sırada oldu. Müşteri sevdiğimiz bir ağabeyimizdi. Durumu kendisine anlattık, o da anlayışla karşıladı" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN