Taraftar kutlaması ormanı yaktı: 5 gözaltı

Taraftar kutlaması ormanı yaktı: 5 gözaltı

İstanbul Arnavutköy'de taraftarların havai fişekli kutlamasında ormanlık alanda yangın çıktı. Kıvılcımların isabet ettiği bazı evlerin çatısında da kısa süreli yangınlar meydana geldi. Polis ekipleri olaya ilişkin 5 kişiyi gözaltına aldı.

Arnavutköy Belediye Spor Kulübü'nün kuruluş yıl dönümü nedeni ile taraftarlar havai fişek ve işaret fişeği ile kutlama yaptı. Kutlamalar sırasında saçılan kıvılcımlar bazı binaların çatılarını yaktı, ormanlık alanda ise yangın çıktı. Kutlamalara müdahale eden polis ekipleri, 5 kişiyi gözaltına aldı.

Dün akşam saatlerinde Arnavutköy Belediye Spor Kulübü'nün kuruluş yıl dönümü nedeni ile taraftar grupları, Cumhuriyet Meydanı'nda kutlama yapmak için toplandı. Çok sayıda taraftar, havai fişek ve işaret fişekleri kullanarak takımlarının kuruluşunu kutlarken, polis ekipleri gruba dağılmaları için uyarıda bulundu.

Kutlamalar sırasında havaya atılan havai fişek ve işaret fişeklerinden bazı evlerin çatıları yanarken, ormanlık alanda küçük çaplı yangın çıktı.

Yanan çatı ve ormanlık alan ise itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Polis ekiplerinin müdahalesi sırasında 5 kişi gözaltına alındı.

Olay ile ilgili Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ise "Kutlamalar önü alınamaz sonuçlar doğurabilir" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN