Tarsus'ta orman yangını

Tarsus'ta okaliptusların bulunduğu ormanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası yangın kontrol altına alındı.

Mersin'in Tarsus ilçesindeki Yunus Emre Mahallesi'nde okaliptusların bulunduğu ormanda yangın çıktı. Öğle saatlerinde, henüz belirlenemeyen alevleri çevredekiler ekiplere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait arazöz ve itfaiye araçları ile ekipler sevk edildi. Okaliptusların bulunduğu orman alanında, rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının söndürülmesi için ekipler müdahale etti.

78.jpg

20 dönümlük alanın zarar gördüğü bölgeye gelen vatandaşlar da hayvanları alevlerden kurtarmak için mücadele verirken, çok sayıda kişi de kovalarla su taşıdı. Ormanlık alanda soğutma çalışmaları sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN