Tartıştığı kişilerin üzerine aracını sürdü: Ölümden döndüler!

Otomobiliyle yolda giden şoför, yolda yürüyen yaşlı çiftin kenara çekilmeleri konusunda uyarı yaptı. Yaşlı çift ile sürücü arasında kısa sürede tansiyon yükseldi. Yaşlı çiftin yakınları olduğu belirtilen vatandaşlar ise arabaya taş attı. Atılan taştan sonra sürücü çevredekilere aldırış etmeden arabayı üzerlerine sürdü. 3 kişinin yaralanarak hastaneye kaldırıldığı olayda sürücü gözaltına alındı.

Yaşanan arbede sonrası yaşlı çiftin yakınlarından biri taş ile aracın ön camını kırdı. Aracının camı kırılan sürücü, aracı taş atan kişinin üzerine sürdü. Çevredekilerin çığlıklarına aldırış etmeyen sürücü kaldırımda bulunan 3 kişiyi yaraladı. Çevredekiler, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri yaralanan 3 kişiye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Yaralananlar ambulansla hastaneye kaldırılırken, sürücü ise, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yaşananlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

'ARABAYI ÇOCUKLARIN ÜZERİNE SÜRDÜ'

Olayı gören mahalle sakini Mehmet Bulut "Ben işe giderken evden çıktım, tam karşımda oldu olay, tartışma çıktı aralarında küfürlü sözleştiler. Taşı aldı arkadaşın arabasına attı. Arabanın camı parçalandı. O da çok sinirlendi burada altı kişilik kalabalık vardı burada arabayı çocukların üzerine sürdü, onların üzerine sürerken vatandaşın birine çarptı. Vatandaş düştü yere ondan sonra ambulans çağırdılar olay böyle gerçekleşti" ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2023-06-02-at-17-25-16.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN