Tartıştığı kişiyi cadde ortasında kurşun yağdırarak öldürdü! O anlar kamerada

Sakarya'da kavga ettiği kişiye gözünü kırpmadan kurşun yağdıran şahıs, 26 yaşındaki İbrahim Türer'in ölümüne neden oldu. Polis ise yaptığı incelemeler sonucunda 3 şüpheliyi tespit etti ve düzenlediği operasyon ile şüphelileri yakaladı. Türer'e kurşun yağdıran şahıs ise güvenlik kamerasına böyle yansıdı.

Sakarya'da tartıştığı kişiyi tereddüt etmeden kurşun yağdırarak öldüren şahıs güvenlik kameralarına yakalandı.

20 Aralık gecesi Erenler ilçesi Mimar Sinan Caddesi’nde meydana gelen silahlı saldırıda ağır yaralanan 26 yaşındaki İbrahim Türer, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Konuya ilişkin inceleme başlatan polis ekipleri olaya karışan 3 şüpheliyi tespit etti.

3 KİŞİ YAKALANDI, BİRİ ADLİ KONTROL ŞARTI İLE SERBEST

Ekipler tarafından gerçekleşen operasyon neticesinde olayla ilişkisi olan 2 kişiyi yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden M.E. isimli şahıs işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer şüpheli ise adli kontrol ile serbest bırakıldı.

Olayın son şüphelisi olan B.M. ise Erenler ilçesinde saklandığı adreste Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜVENLİK KAMERALARINA SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

Silahlı kavga anı kamerada 26 yaşındaki İbrahim Türer’in ölümüyle neticelenen silahlı kavga anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, İbrahim Türer’in elindeki bıçakla beraber şüpheliyle kavga etmesi, şüphelinin elindeki silahla Türer’e arka arkaya ateş etmesi, kurşunların geldiği Türer’in yere düşmesi ve şüphelilerin kaçması kaydedildi.