Telefon dolandırıcısı öyle bir vurgun yaptı ki...

Telefon dolandırıcısı öyle bir vurgun yaptı ki...

İstanbul Küçükçekmece'de dolandırıcılar bir vatandaşı daha mağdur etti. G.G.A.A. isimli kişi, telefonla arayarak kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcıya inandı ve evinde bulunan 40 bin euro ile 300 gram altını teslim etti. Mağduriyet yaşayan G.G.A.A.'nın dolandırıcılara karşı dikkatli olunması konusunda vatandaşları uyardı.

Küçükçekmece'de 30 Ağustos'ta meydana gelen dolandırıcılık olayıyla ilgili olarak polis, soruşturma başlattı. Mağdur G.G.A.A., telefonla arayan bir kişi tarafından dolandırıldığını belirtti ve 40 bin euro ile 300 gram altını teslim ettiğini söyledi. Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu, para ve altınları alan kişinin Bülent Y. (31) olduğu tespit edildi.

10.jpg

8 TANE SUÇ KAYDI VARMIŞ

Bülent Y.'nin daha önceden de benzer dolandırıcılık olayları gerçekleştirdiği ortaya çıktı ve daha önceden 8 suç kaydı olduğu belirlendi. Polis tarafından gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliye sevk edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN